Want your
own Fotopage?






 
:: my precious moments, my thots, my world ::

By: ain

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 19-Jan-2008 21:50 Email | Share | Bookmark
Buah tangan tetamu di majlis resepsi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Entry ni ditujukan khas wat cousin ku yg bakal naik pelamin ujung tahun ni, insya allah... harap2 x postpone lagi Penat wo achik posing2 kan gift ni nak kasi cun melecun.

Yang lawaknya balik kg baru2 ni, my eldest son tanya bakal pengantin, "dah kawin ke?". Bakal pengantin terkedu kena terjah ala2 wartawan melodi, terus sengih jer. Dia ugut plak "cakap cepat, dah kawin ke belum? Kalau x ajik sapu muka cik dee (bkn nama sebenar ) ngan tangan ajik ni (sisa makan nasi belum basuh lagi) "
Tak plak penah dia tanya kat mummy dia nih... selidik punya selidik, ghoper2 nya "ajik dengar org lain sume ckp, tu la ajik tau".. huhuhu... pasang telinga rupanya.



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2014.

ns4008229.ip-198-27-68.net